Mijn huisje aan het water ,
waar het allemaal begon .
Een verwerkingsproces van alle dingen die gebeurde in mijn leven ,
ik nam mijn tijd , het nam zijn tijd heel even .
Er kwamen vrienden in mijn leven ,
ze kwamen niet voor even , ze zijn altijd gebleven .
Elke keer luisterde ze weer naar verhalen van het heden en verleden .
Ze hielpen mijn hart weer helen .
Nu heb ik weer zin in het leven ,
en wil ze even danken voor al wat ze deden .
Dank je ,
dank je voor wat jullie deden !
En ook al wonen we niet dicht bijelkaar ik zal jullie nooit vergeten ,
Jullie hebben allemaal dat speciaal plekje gekregen in mijn leven .
Dikke knuffelsssss