zoveel als ik van je hou
had ik nooit eerder gehad
voor mij ben jij de liefste vrouw
een heerlijke lieve schat
je steunt me altijd
nu met al die nieuwe dingen
een andere baan
andere vrienden kringen
een schoonvader
wij hebben samen al heel wat doorstaan
voor jou de dingen ook zo nieuw
net het golven van de oceaan
maar tussen ons groeit alleen de liefde
en dat is genoeg voor ons bestaan
het bestaan om met ons leven
samen alle dingen te doen
samen alles te beleven