Ga zwevend voort
Op de lichtblauwe wolken
Voel de warmte van
De zon die je huid
langzaam opwarmt
Zie een oneindig ver
landschap, waar kleuren
in elkaar overvloeien,
stilletjes en bedaard.
Stap op de trede van
Een azuurblauwe trap
Van een kasteel dat
Meezingt op de wolken
Kijk om je heen en zie
Hoe een eenhoorn
Uitrust tussen duizenden
Witte bloemen in
Het goud
Van de zon
Voel hoe licht je
verder gaat en
voel
hoe je voor het eerst
niet bang bent om
naar beneden te kijken,
honderden meters gevuld met
luchtige wolken.
En hoe verder je kijkt, hoe warmer en rustiger het wordt.
Allemaal wolken in alle regenboogkleuren die jou
Zachtjes opvangen en je neerlaten in hun wereld.