Mijn verleden achtervolgt me
Dingen die zijn meegemaakt
dingen die zijn gedaan
Kan het niet vergeten
Nog steeds zit het achter me aan
Wil het zo graag wissen
wil het niet meer weten
maar loslaten lukt niet
Er moet een eind aan komen
een eind aan dat verdriet
Hoe? Ik heb geen idee
Want zelfs nog in mijn dromen
wordt ik steeds achterna gezeten
kan er niet aan ontkomen
Mijn verleden blijft nog steeds aan me vreten..