volgens een gevoel
gegeven door het onbekende,
uit een gedachte
die niet meer bestaat,
ik word geboren,
uit het leven dat ik verlaat,
enkel de herinnering
van besef zonder haat,
ik sterf een leven,
heel even,
ik besef de zin
om de herinnering door te geven,
laat dood leven vormen,
geef,
onbekende dingen wijzen de weg,
naar de herinnering,
laat de herinnering,
me een gevoel geven,
dat mijn binnenste
niet verlaat,
liefde.