Ellende.
Als je zit in de shit.
Schrijf je vaak het mooiste gedicht.
Zo is het ook bij mij.
Maar ik ben ook blij.
Dat zij het het geluk weer zal vinden.
En dit laatste geld enkel voor mijn liefste vriendin.
Maar niet voor dat stuk ex, nee die niet.
Die gun ik dat geluk niet.
Daarvoor heeft ze mij teveel gekrenkt.
En ik denk, nee weet zeker niet mij alleen.
Neen, er zijn er nog een paar.
En het klinkt misschien raar.
Dat ik niet de enige ben.
DIe mijn ex de ellende in heeft gestuurd.
Er zijn er nog meer teleurgesteld in haar.
Had jij je dat ooit voorgesteld?
Dat er ook mensen zijn.
Die duidelijk voor mij gekozen hebben.
Maar jij zal daar wel niet meer mee zitten.
Neen, jij bent geworden zo koud en kil.
Dat ik je ook nooit meer wil.
Nee, in tegendeel.
Ik jezelfs veroordeel.
Tot dezelfde shit als dat je mij deed.
Jij met je syndroom.
Van status en schijnbaar geluk.
Jij denkt dat status het is.
En ik hoop, dat het mislukt.
En dat jij ook alles weer verliest.
Maar kom dan niet terug bij mij.
Want ik zal er dan waarschijnlijk niet meer voor je zijn!
???????????????????????????????????????