Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Le terreur
Il est à la gare
Il est sur ses gardes
Il regarde
Il regarde
L’autre
L’autre homme
L’homme autre
L’homme qui a mal à la tête
L’homme qui prend sa tête entre ses mains
L’homme qui lui prend la tête
Lui qui perd la tête
Il est sur ses gardes
Il est sur les nerfs
Il se tait
Il se tait
Il n’aime pas
N’est pas aimable
Il n’aide pas
N’aide pas celui qui est à terre
Aterré
Quelle erreur
Quelle horreur
Que de choisir la terreur !
Reacties op dit gedicht
-Just Mii- vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Lifeless
:
Vrijdag, juni 08, 2007 09:08
wat een donker gedicht! wel prachtig! dikke knuf!
lexx
:
Donderdag, april 19, 2007 10:50
Par blue ..
(is ook alles wat ik ken, dus daar moet je het maar mee doen) :)
Over dit gedicht
Auteur:
-Just Mii-
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
19 april 2007
Thema's:
[Kwaad]
[Mishandeling]
[Verdriet]