Wanneer je ziel je verlaat
stopt het dromen
Wanneer het dromen je verlaat
stopt de slaap
Wanner de slaap je verlaat
stopte het leven
Wanneer het leven je verlaat
stopt je hart
Wanneer je hart je verlaat
stopt de liefde
Wanneer de liefde je verlaat
ben je dood