Mijn hart slaat sneller
als ik jou zie,
mijn ogen gericht op de jouwe
een warme gloed gaat door
mijn lichaam, het doet
mijn knieƫn knikken, ...
ik krijg een blos op mijn
wangen en sla mijn ogen neer,
ik durf niet meer kijken,
ben ik bang?
Ik kijk terug op en nu
sta je dichter, zo dicht,
ik ka niet meer vluchten,
wil ik dat wel?
Ik wil je kussen, jij mij
ook?