Hoe te reageren?
Complimenten in overvloed.
Niet weten hoe ik me voelen moet.
Blikken en blozen, rode konen..
Iedereen is me aan het belonen.
Vind t raar, die complimenten allemaal
Mijn doen en laten is niet speciaal.
Ik doe gewoon wat me word gevraagd
Het is niet iets wat me uitdaagt.
Verdien ik al die goede dingen wel?
Wat er van me word verwacht doe ik snel.
Maar niks speciaals, ik voeg niks toe.
Het is niet bijzonder, dat wat ik doe.
Meer dan dit ben ik niet,
Dit wat jij nu voor je ziet
13-04-07