Waarom zeg ik dingen
Die ik niet zeggen wil
Waarom zeg ik niks
Als ik weet wat ik zeggen moet
Waarom is het zo moeilijk
En zeg ik altijd net de verkeerde dingen
Waarover ik me daarna weer het hoofd breek
Omdat het zoiets stoms was wat ik zei
En ik zie hoe jij weer ineenkrimpt
Alsof je een klap hebt gehad
En ik weet weer dat ik weer net het verkeerde heb gezegd
Hoe kan ik je zeggen wat ik voel
Als het altijd net iets anders aankomt dan de bedoeling is
Wat moet ik dan tegen je zeggen?