gevoelig...
Veel te lang heb ik mij stil gehouden;
Ik hoopte op een laatste kans voor mij;
Ik voelde niets meer van de dagen;
Leven, dat ging snel aan mij voorbij.
Alles ging zo vlug, het leek als een vlieger;
Losgeslagen dwarrelend op de wind;
Gelukkig is de rust weer in mijn leven;
Door de liefde die ik bij jou vind.
Neem mij in je armen;
Leg je hoofd heel dicht tegen mij aan;
Laat mij door jou warmen;
Beloof nooit bij mij weg te gaan.
Door jou kwam er een wending in mijn leven;
Dat vind je de vandaag de dag niet zo gauw;
Iemand die zij hele hart wil geven;
Dat geluk heb ik alleen bij jou.
Neem mij in je armen;
Breng je lippen zachtjes naar mij mond;
Kus mij en laat voelen;
Dat aan dit geluk geen eind meer komt.