'pieke' zo noemde u my ,
als ik verdrietig was maakte u my weer bly,
'myn pieke' als u dat zei gaf het me moed,
u naam 'piere' stroomt door myn bloed,
als we dingen gingen doen pakte u myn hand
&& gingen we door heel nederland,
met de auto de ballon volgen, en mama roepen,
&& rennen over de stoepen!
alle leuke dingen die wy hebben gedaan
zal voor altijd in myn hard meegaan!
xxx u kleinkind