Geen woorden,
helemaal leeg,
alleen verdriet.
Het niet begrijpen,
waarom dit,
en waarom nu?!
Moeten we dan echt zo uitelkaar?
Eén van mijn beste vrienden,
die laat ik toch niet zomaar gaan?
Ik wou dat ik het kon zeggen,
maar ik heb geen woorden,
ben helemaal leeg,
en heb alleen verdriet!