Wie kan van liefde alles weten
liefde kan je niet inpakken of nie meten
wie zegt dat ie ‘t wel kan
snapt er geen ballen van.
Echte liefde is oneindig groot
‘t reikt zelfs verder dan de dood
‘k weet waarover ik spreek
want mijn liefde voor jou valt nooit te meten
wat er ook gebeurt ‘k zal je nooit vergeten