Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De bloesem aan de bomen
De bloesem aan de bomen
Kleurt langzaam naar roze
Lijkt overdag zo liefdevol
Maar is s’ nachts bevroren
De bloesem aan de bomen
Waait zachtjes heen en weer
Probeert zich vast te houden
Maar weet dat het los moet laten
De bloesem aan de bomen
Vergrijpt zich aan de takken
Bang om weg te gaan
Naar de echte wereld
De bloesem aan de bomen
Word weggescheurd
Door de woedende wind
Die geen medelijden kent
De bloesem aan de bomen
Zweeft door de lucht
Als een prachtige foto
Slechts een enkeling ziet
Dat de foto is verdorven
Reacties op dit gedicht
lovings vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lovings
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
20 april 2007
Thema's:
[Lente]
[Leven]
[Natuur]