Waarom.
Je bent van iemand gaan houden.
Je bent ook met diegene gaan trouwen.
Je hebt samen een toekomst opgebouwd.
En ik heb haar altijd vertrouwd.
Toch kwam toen die dag.
Dat ze het niet meer zitten zag.
Veel te snel is ze toen verdwenen.
En ik kan er niet echt tegen.
Waarom, na zoveel jaren.
Ja, het waren er echt heel veel.
Ben je bij me weg gegaan.
Is dat nu, wat je zo graag wil?
Waarom wil je mij niet meer.
Waarom moet nu alles stuk.
Diep in mijn hart blijf je in mijn leven.
Maar je stort mij wel in het ongeluk.
Ja, heel de toekomst is voor mij in duigen.
En dat heb ik niet verdiend.
Wees dan ook eerlijk.
Zeg ik heb een nieuwe, een oude(re) vriend.
Wat jij doet moet jezelf weten.
Maar het kan zo niet zijn.
Dat je zo snel gaat met een ander.
En gelogen hebt tegen mij!
Weg is mijn eindeloos vertrouwen.
Wat ik had in haar.
Nooit heb ik tegen haar gelogen.
Maar waarom zij dan nu wel tegen mij?