Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
tweestrijd
Tweestrijd in mijn gedachten
bang voor weer bedonderd worden
angst voor al die pijn.
Maar sinds jij naar mij lachte
Wil ik alleen maar bij je zijn
Mijn hart is vele malen gebroken
Is nog een beetje broos
Maar jouw ogen.
oh die laten mij verdrinken
Vlijt me tegen je aan
Wil je zo graag geloven…
Dat jij mij nooit meer laat gaan
De afgelopen dagen
Ik bracht ze door, denkend aan jou.
Hoewel ik vol zit met vragen
Wil ik je zien, gauw
Krijg je maar niet uit gedachten
Je zit verankerd in mijn hoofd
Kan je maar niet vergeten
Sinds dat ene moment
Het moment,
dat jij naar mij lachte.
Reacties op dit gedicht
mevrkimkim vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sensi
:
Zaterdag, april 21, 2007 14:24
Tja, die vragen altijd hé ...
Mooi neergezet!
Groetjes
Free@Bird
:
Zaterdag, april 21, 2007 14:03
Prachtig verlangend gedicht!!
liefs kerima
Over dit gedicht
Auteur:
mevrkimkim
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
21 april 2007
Thema's:
[Liefde]
[Hoop]
[JIJ]