Gemaakt in opdracht voor een dierbaar persoon.
Hoe kunnen wij jou laten zien,
dat we van jou houden.
Dat wij ook telkens weer,
met jou meelijden.
Iedere keer kom jij,
weer te staan in de kouden.
Wij zouden je zo graag van,
alle leed willen bevrijden.
Geloof ons de pijn en verdriet,
willen wij bij jou weghalen.
En alle sterren uit de ,
Hemel voor jou laten stralen.
Jou zoveel mogelijk helpen is het,
enigste wat we voor je kunnen doen.
Hopelijk verlicht jou dat wat zodat ,
je toch iets minder pijn heb als toen.
Met dit gedicht willen we je laten zien,
dat je niet alleen staat in dit leven.
En vergeet vooral niet dat je ondanks,
je pijn en verdriet nog heel veel heb te geven
Denk aan je man en kinderen.
Die zullen jou pijn ook beslist laten minderen.
zij lijden met jou mee.
Vandaar ook dit gedicht voor hun.
Want vergeet niet jij bent hun goede fee.
Liefde en gezondheid dat is het gene wat ik jullie gun.
Gezamelijk zullen jullie het wel redden.
Vandaar dat wij dit schrijven.
Zodat voor jullie de zon ooit weer zal schijnen.
En ooit weer eens gelukkig mogen blijven.
Want geloof ons ooit zal het weer over gaan dat kwijnen.