Die gedachtens
Die gedachtens om mij heen
Ik kan het
Maar ik kan het ook niet
Luister ik kan het
Ik wil het kunne
Maar, dan komen die negatieve gedachtens
Ik kan het niet
De wil zit er
Maar alles zit me tegen
Ik kan het
Het was me gelukt
Maar nu ?
Nu moet ik van vooraf aan beginnen
Positief blijven
Dat is het woord wat blijft dwalen
Stop nou met dwalen
Maak het waar
Maak waar wat ik denk
Denk het , en doe het
Maar die gedachte moet eerst een plek hebben
Een plek in mijn lichaam
Een plek in mijn hart
Een plek ik mijn hoofd
Denk positief en niet negatief
die gedachte is wat ik nodig heb
ik kan het
en niet ik kan het niet !!!!!