steve,
jij bent als de wind die zacht spelend
mijn haren streelt.
jij bent als helder water dat het verdriet
van mijn gezicht spoeld.
jij bent als de zon die met haar warme stralen
mijn ogen verblindt.
jij bent de vlam die met haar vurige warmte
mijn koude hart doet smelten.
jij bent als de zee
die rust brengt.
jij bent dan ook
de enige die
mijn dromen waar kan maken.