hopende lach!
Hopend op de dag,
wacht ik op de nacht.
Hopend dat er iemand naar me lacht.
Dat de zon weer schijnen mag,
en het mooie weer gaat overheersen..
Dat het slechte niet meer mijn leven beheersen.
Dat het licht er weer mag komen,
dat nachtmerries worden overgenomen
door dromen.
Dat mijn gebroken hart weer mag helen,
en ik mijn verdriet weer kan delen.
Wachtend op de nacht.
Lachend naar de dag.
Kijkend naar boven,
wil ik best geloven,
alles is mooier dan het lijkt,
als je er net ietsje anders naar kijkt!
Alles is mooier als je het mooie wilt zien,..
Alles is mooier als je er open voor staat!
Ja alles is mooier, als je het mooie wilt zien.
Kijkend naar boven,
wil ik best geloven
hoe jij in het leven staat,
dat is waar het om gaat.
Ja hopend op het einde van de nacht,
Lach ik lachend naar de dag!