!.Jij was de zon
en
wij de warmte.!
maar ,
Voorjaren gingen voorbij,
de najaren kwamen toekijken en
de winter kwam tussen ons in te staan.
De temperatuur bleef maar dalen ,
Wind zonder windkracht,
Jij kreeg geen antwoord.
Waar kwam dit allemaal opeens vandaan?
Als een schip in de storm,
Met geen land te bekennen,
Vechten op je laatste reserve kracht.
Machteloos toekijkend ,
hoe Ik
die geen vis kon vangen,
De dobber uit het zicht verloor,
weer ruzie met de hengel en zichzelf maakte
bleef bidden naar de nacht
Verward en vermoeit
bleven we samen varen,
Niet wetend wat er te wachten stond..
Totdat meneer de wind
ons onderbrak
Voel je ook dat de zomer warmer is dan normaal
want...
Papa vandaag heb ik de moed het zit me jaren dwars en mompel huilend het verhaal.
vandaag is de zomer geopent :
Jij bent nogsteeds die zon en
Wij die warmte!
(voor mezelf om te onthouden):
20 april 2007 Opa is de temperatuur , wekker
(hartaanvallen , overleefd)
Dank je voor 21 april 2007 ..
Papa ik heb weer vertrouwen in je
sorry van alles !
mijn ouders zijn voor mij de zomer !
en ik vaker een onweersbui al ben ik "volwassen"