lieve vlinder,
vroeger fladderde je rond in de hemelsblauwe lucht
vol levenslust en kleurenpracht.
nee, jou tijd leek niet stil te staan
maar plots op een dag,braken je vleugels.
zo plots en onverwacht.
maar je kleuren blijven stralen
elke dag, meer en meer.
een regenboog in de zon,
dus rust nu maar uit op je witte wolk
vaarwel lief vlindertje,en slaap zacht.
je hebt het verdiend!
(dit gedicht is opgedragen aan onze zus,Rebecca die op 15 jarige leeftijd plots overleed tijdens een verkeersongeval we missen haar vrééselijk, maar voor ons blijft ze ons lief vlindertje die alijd in onze harten zal blijven fladderen.)