me kleine schattig en klein.
een meisje opgeroeid met pijn.
je zou het haar nooit gunnen zo klein en dan zoveel pijn.
maar toch zou je er mee moeten leren leven want leven is geen gein.
de blik uit haar ogen en dan niets om de pijn mee te verdoven.
toch kan je het niet geloven dit meisje ziet leven van volwassen onde ogen.
een leven vol tranen en duizenden banen.
alles verdragen kon ze haar leven maar vertragen.
vertragen na een beetje geluk.
glisterende ogen en niets hoeven te geloven.
geen pijn geen verdriet een lach op je gezicht die ook even voorbij schiet.
klein klein meisje wat heb je toch veel sterss.
en dat alles voor kind van zes.
een kind vol verdiet dat niet geniet.
was je maar gelukkig dat iedereen voor je wilt.
en niet dat je 's nachts wakker wordt en kei hard gilt.
gilt van de angst voor pijn och klein meisje was je maar de mijn.
mijn kleine gelukkige meid,maar je heb zo veel verdriet dat het me spijt.