Yes... het is eindelijk zover
het wachten kan beginnen
als ik niet doordraai
kan ik zelfs gaan zingen
Nog een paar weekjes wachten
en dan is het zover
op 24 mei in de avond
zijn we er
Ramstein. Ik heb er wat over gelezen
een Amerikaanse legerbasis
dat in Duitsland zou moeten wezen
Een plek die voor mij wel gaaf is (moet wezen)
Ik heb er zin in
gezelli met mijn team
Alleen jammer dat je geen foto's mag nemen
Vet jammer, maar ja het is wel kien
Ze zijn bang voor oorlog
dat begrijp ik wel
maar toch zou ik het willen
voor mijzelf wel
We gaan daar softballen
en winnen hoop ik ook
maar het moet wel gezellig zijn
vrolijk ben ik ook!!!