We hadden het niet meer verwacht
maar zaten er stiekem wel op te hopen
Iedereen had 't al gedacht
Maar wij zeiden, dat 't anders zou lopen
Al wisten we diep vanbinnen
dat wij toch wel zouden overwinnen
ontkennen heeft geen zin
daar zijn wij nu wel achter
mijn hart is een poort
en jij staat daar achter
Iedereen kreeg gelijk
Maar dat wisten wij allang,
al hebben we dat nooit uitgesproken
Jij bent de allerliefste
en je bent door de poorten van mijn hart gebroken