Jij vormt de woorden
In mijn gedichten.
Jij bent de ontwerper
Die mijn zwarte tranen maakt
Jij bent het mes
Dat het bloed laat stromen.
Jij bent de grond
Die het opvangt en drinkt.
Jij bent de schade
Op mijn huid.
Jij bent elke litteken
Ooit ontdekt.