Van overdachtte
levenswegen
naar stilte
eens te meer...
Op pad
met
reisgezel,
Hij ziet
laat leven
leeft.
Zij ziet
in overpeinsing
dwangmatig leven
speelt.
Een leven
een heelal
beperkt
door gedachten...
Vrijheid
komt met
doen
en
zelfs in
vrijheid
denkt men
nog
teveel!