Elk moment dat ik bij jouw ben voel ik me goed,
ik weet echt niet hoe je dat doet.
Telkens als je lacht naar mij,
gaan mijn slechte zinnen voorbij.
Als ik huil de ganse nacht door,
sta je er klaar voor.
Voor mij ben je de allerliefste schat,
zo iemand heb ik nog nooit gehad.