Je ogen vol begrip
Je armen om me heen
Je mond zo liefdevol
Je laat me nooit alleen
Want in mijn gedachten zweef je rond
Al meer dan 365 dagen
Wat ik eigenlijk zeggen wil
Wat ik je wil vragen
Of je bij me blijft
En niet alleen in mijn gedachten
Ik blijf bij jou
En kan nu alleen
maar op je antwoord wachten
Wat ik je duidelijk maken wil
Is dat ik van je hou
En dat ik voor altijd wil blijven zeggen
Tom, ik hou van jou!