Teveel prikkels
Alles gaat door elkaar
Geen overzicht meer
Alles voelt zwaar
De woorden verlaten
Niet langer mijn mond
Mijn voeten staan vast
Mijn hoofd tolt in het rond
Ik kan niet meer denken
Voel alleen nog de onrust
Mijn nagels krassen
Mijn arm onbewust
Ik hoor de mensen veel vragen
Maar heb geen contact
Het is net of de aarde
Steeds verder wegzakt
Het overzicht kwijt
En alles gaat mis
Het is net of mijn lichaam
De mijne niet is
Het functioneert niet
Laat alleen nog een traan
Ik kan niet langer
Mijn gedachten verstaan
In mijn hoofd staan de krassen
Alweer waar ik ze verwacht
Maar ik beheers me met moeite
Met man en met macht
Volledig vermoeid
Uitgeput, uitgestreden
Maar met enige trots
Nieuwe wonden vermeden...