Zijn de gevoelens verdwenen
Dan gaan de vlinders dood
Dan gaat je hartje wenen
En toch is er nog hoop
Liefde kan niet plots verdwijnen
Ze zit nog diep vanbinnen
Brokken kan je lijmen
En weer opnieuw beginnen
Liefde is een kleine kunst
Ze zal altijd bestaan
Het is maar een kleine gunst
Laat ze nooit vergaan