De mooiste taal die er bestaat.
Ik had het eerst nooit
in de gaten,
Maar jouw ogen
kunnen praten.
Ze zegge zo ontzettend veel!
eigenlijk alles wat ik weten wil.
Ja ze zeggen zoveel meer
dan woorden,
ook al kan je ze niet horen.
Ik had het eerst
nooit in de gaten,
maar nu ik het weet
kan ik het niet meer laten,
te kijken naar jou prachtige,
sprekende ogen!
Die mij zo
ontzettend veel beloven
En volgens mij nog nooit
Hebben gelogen,
Ze beloven me zulke mooie dingen,
Daar kan ik alleen maar over zingen.
Ik ben zo blij dat ik ze heb ontdekt.
Door hen ben ik weer opgewekt.
Ja ik had het nooit in de gaten,
Maar jouw ogen..
Die kunnen praten.
Zei praten in de mooiste taal die er bestaat.
Het is de taal der liefde
waarin ik, met jouw ogen praat!
Ja het is de taal der liefde,
Waar het hier om gaat!