Ik zie de mensen om mij heen lopen.
stralend en genietend van het leven.
Was ik ook maar zoals hun is wat ik doe hopen.
Kon ik ook nog maar eens om het leven geven.
Dit leven voelt nu zo onrealistish en raar.
ik weet niet wie en waar ik ben.
Ookal ben ik ook bij hun, daar.
ik probeer weer terug te komen.
maar het is nu allemaal zo zwaar.
rennend door al mijn dromen.
Zie ik de mensen genietend door het leven lopen.
daar waar ik nu ben voor aan het hopen