Ik vraag me zo vaak af...
is dat het nou,wat je van het leven verwachten mag..
Ik zal ook niet de enige zijn,
waar deze vraag in gedachte verschijnt
Eigenlijk wil ik dat iemand es met het antwoord kwam,
uiteindelijk weet toch niemand het,en maken we er maar wat van..
Je maakt mij alleen niet wijs,dat het doel van je leven, mensen treiteren of lastig vallen is...
je doel kan niet bestaan uit mishandelen,geld aftroggelen,geestelijke vernedenering ,dan is er toch in je hoofd iets mis...
en goed mis ook,
tuurlijk kan je de schuld geven aan de coke
dat is wel zo'n slecht excuus,er zijn geen woorden voor, en misschien is't volgende wat cru hoor
Maar zulke lui mogen van mij een overdosis nemen,
zodat ze niemand meer kunnen claimen...
tot last zijn of bang maken,
maarja het zijn ook weer niet mijn zaken,
om over een ander z'n leven te beslissen,
maar wat zouden we toch rustiger leven,
al dat geweld kunnen we echt wel missen...