"K voel me zo dik"
(Ookal ben ik dun).
Praat niet over mezelf,
Nee ik praat over hun.
Over zei
die niets om zichzelf geven,
Over zei,
die verknallen hun eigen leven.
Over hen die hun eigen lichaam
kappot maken,
Die bijna niets eten,
en de rest uitbraken.
Over hen waarvan velen
zichzelf zo verschrikkelijk
verkeerd, zien,
en die zichzelf
soms zo haten.
"Ik ben zo lelijk
en ik ben zo dom"
neej ik heb het niet over mij,
moor over zij,
zij die zichzelf vergelijken,
met ieder mens waar ze naar kijken.
Ze vinden iedereen beter/ knapper en slimmer.
Zien het goede van zichzelf
never, nooit of the nimmer.
Ik heb het over die,
Ze vinden zichzelf voor alles te min,.
Zien in hun leven totaal geen zin,
Ik heb het over haar!
Ja ik heb het onderandere
over mijn beste vriendin!
Mijn beste vriendin waarvan ik
haar grappige lach zo mis..
Zo minderwaardig terwijl ze juist
zo lief, leuk en knap is
Hopelijk zien zij
Ja mijn beste vriendin
en al die andere met haar
ooit eens in,..
hoe leuk dat ze eignlijk zijn!
en hoeveel mensen er om hen geven..
Ja hopelijk zien ze ooit weer eens
het nut in van hun
eigen leven!