Waarom wordt alles voor mij bepaald?
Waarom wordt alles keer op keer herhaald?
Ze bepalen wanneer ik gedwongen opgenomen wordt.
Ze bepalen wanneer ik weer naar huis moet, al is de opname nog tekort.
Ze bepalen wie mijn vriend mag zijn.
Ze voeren me als het nog is een medicijn.
Wanneer mag ik nou zelf een keer bepalen wat ik wil?!
Wanneer maken ze tussen een kind van 3 en 14 een verschil?!
Ik wil zelf sterk in mijn schoenen komen te staan.
Zelf de pijn in me hart verslaan.
Ik wil zelf weten met wie ik wat doe.
Dat mensen naar me luisteren, want ik leef ik ben NIET taboe!
In ene heb ik met de kinderbescherming te maken.
Nou als dat nodig is vraag ik wel om hulp, wat er verder aan de hand is zijn mijn zaken!
Laat me nou vrij…
Ik wil verder met me leven, dan is me pubertijd snel voorbij.
Ik wil zelf van mijn fouten leren.
Ik wil niet elke keer naar me verleden hoeven terug te keren.
Bepaal nou niet alles voor mij, waarom is er een voogd gekomen.
Waarom heb ik dat nou, waarom wordt al mijn vrijheid afgenomen?!