Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Frank
Wat heerlijk
Zo even met je te praten
intensief en verbonden
jij en ik altijd met elkaar
Onze vriendschap
zo bijzonder
door wat wij delen
Nog steeds
weet jij me te raken
de woorden die je zegt
en ook
dat je mij serieus neemt
weet wie ik ben
soms in een van mijn buien
heel direkt
en me eruit trekt
je bent een bijzonder mens
een om wie
ik in al die jaren enorm veel ben gaan geven
Bedankt voor je fijne vriendschap
Er mochten meer mensen zijn zoals jij
het zou het leven mooier maken
Jij
ja jij weet hoe mij te raken
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mazeke
:
Maandag, april 30, 2007 11:44
mooi verwoord,
echt waar!
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
24 april 2007
Thema's:
[Vriendschap]