eindelijk, jij met een lieve vriend
jij bent nu gelukkig
voor jou ben ik zo blij
eindelijk echte liefde in je leven
nu maak jij mij zo blij
omdat jij als me beste dinnie
zoveel plezier nu in je leven hebt
dat raakt me echt
ik ben er altijd voor je
en blijf je altijd trouw
ik hoop zo dat je voor altijd,
gelukkig met hem blijft
jij nu alleen maar lachen
geen blik van verdriet te zien
omdat dat niet in je zit
alleen maar fun..
lieve schat ik ben zo blij voor je
ik laat je nooit meer gaan
wij 2e bestfriendsforever
en nevernooittebreken
IK sta altijd voor JOU klaar!
*als hij jou pijn doet,doet hij mij pijn
en dan doe ik hem pijn*