Sprankelend speelde Red Star Orvelte.
Met minder ambitie,
en iemand met matige conditie.
Red Star zette zaalvoetbalveld op stelten.
Vervelend verloor Red Star Orvelte,
Het had een zwakke organisatie,
Heen ging de kwalificatie.
Toch was het team geen körperwelten.
Vernederd werd Red Star Orvelte,
de schoten vlogen als meteoren
de dappere doelman om de oren.
Hij weerstond krachtige Kuiperbelten.
Er waren waarheden binnen Red Star Orvelte:
er vielen steeds acht goalen,
Kurt keepte fantastisch,
de voorzitter vloekte spastisch,
en Vini liep langzaam te dolen.
Toch speelden Bohemers als Kelten.
(Hugo Serwy, voorzitter van Red Star Orvelte, dat op een toernooi 4-4 gelijk speelde, en lichtjes verloor met 7-1...)