Parental Alienation Syndrom
De sluipmoordenaar gaat vrijuit,
tot de ware identiteit zich verraad.
Vaak zijn vele jaren verloren
En is het voor altijd te laat.
Geschaad met een litteken,
Tot in het diepst van je hart.
P.A.S lijkt zo onzichtbaar,
Maar de gevolgen zijn
KEIHARD.
Sluit je ogen niet voor PAS.