Liefde......,
het waren je rode dromen.
Haat........,
je zag het zoals het zwarte leven.
Je zal los van die drang moeten komen.
Die drang,
wat de rode dromen je had gegeven.
Spreek noch zwijg....
In de stilte vanuit de chaos.
Wanneer het je dreigt,
in de allerdiepste noodkreed
van de werkelijkste beleving in al je dromen.
Dat wat liefde zoals de rode dromen jouw had gegeven.