weer een traan
een traan die mijn gezicht verlaat
een traan die zegt
er is meer dan verdriet en haat
nog een traan
een traan die wilt laten zien
er is meer dan een ruzie
je hebt nog niet alles gezien
alweer veel tranen
die mij wat willen geven
een beejt hoop
want hoop doet leven
ja, zo val ik in slapp
denkend aan jouw, kan je niet vergeten
het is zo'n goeie vriendschapsband
dat wilde ik je even laten weten
je hebt/had alles verkeerd opgevat
mijn gedachtes zijn nu alleen maar negatief
ik wil weten hoe het met je gaat?
en het spijt me, ik was niet lief
*sinds gisteravond voorbij:D*