Want elk keer
Dat ik je zie
Tintelt het weer
Ik ben verliefd
Jij kijkt me aan
Voelt wat ik voel
En langzaam aan
Groeit het gevoel
Je raakt me zo diep
Je raakt me zo diep
Heel langzaam sluipje binnen in mij hart
En kruipt onder m'n huid
Ik hoorde zelfs dat je naast me lag
Soms komen dromen uit
Me buik zit vol met vlinders
In m'n hoofd is het zo licht
En ik weet dat ik voor je bent gezwicht