shit
Je vernietigde mij
Door jou daden.
Je beangstigde mij
Door jou blik.
Je bevrijde mijn tranen
Door mij zo te pijnigen.
Je bevrijde mijn bloed
Door het te doen.
Het stopte.
Ik kon het masker gaan dragen.
Huilend, bang gaan leven.
Want jij was verliefd.
Gelukkig.
Je liet mij met rust.
Ookal was je nog bezig
In mijn nachtmerries.
Laat me alsjeblief met rust
Waag het niet meer.
Ik smeek je
Je hebt me al kapot gemaakt.
Laat me niet verdwijnen.
Ookal ben ik al zo vervaagd.
De wereld bestaat al niet meer.
Alsjeblief, laat me met rust.
Ik wil niet bang meer zijn
Ik wil niet meer huilen
Ik wil niet meer..