Een heimelijke traan welde op
in haar mooie donkere ogen
tegen het licht van een opgaande zon
die nooit meer verstek liet gaan
en als een wensvervullend juweel
haar levenspad zou plaveidden.
Nu een schitterende ster
hoog aan de hemel
met een onaantastbaar geluk
nam zij afscheid
van een wanhopig weleer.