De nacht houd liefde vast
en de dag verkleurde in de nacht
zacht klonk een fluister
koesterbaar genegen
van een stem die mijn hart beroert
ik luister
en voel me in eden
ik ruik de roos
die ik diep in mijn gedachten zie
ik leg hem in je armen
en schenk je een kus
kort voor je dromen
het moment dat je weg zakt in diepe slaap
maar ik houd je vast
diep in mijn gedachten
verwarmd in de diepte van mijn hart
mijn lief
droom zoet
slaap lekker
raas door het universum
in je diepste slaap
ik wacht op het moment
dat je ontwaakt
en dan droomt in mijn armen
***Wim****