Je ziet geen uitweg meer.
Voel je, je hopeloos en verloren?
Legde hij zich er eindelijk maar bij neer?
Liet het jou de laatste 3 woorden horen?
Bloed sijpels nu over je gevouwen handen.
naar beneden tot op de grond.
Alsof je bent omringt door vier betonnen wanden.
Eenzaamheid maakt er zo alleen.
Je zorgde er zelf voor tot daar te belanden.
en kan nu nergens meer heen.
Je probeerde en deed hem ook haten.
Zonder enkele reden.
Heeft hij je dan nu eindelijk los gelaten?
Vind ie van zich zelf genoeg te hebben geleden?
Er valt voor hem niks meer om over te praten.
Hou je maar alleen vast aan het gehele verleden.
Ookal zei hij in tegendeel het verleden van jou gaan haten.