Hou nou eens op
Het is gebeurt
Niemand die dat verandert.
Laat het nou rusten.
Zeur toch niet zo
En geniet eens een keer.
Ga die liefde voelen
Die mensen je gunnen.
Ga nou eens lachen
En hou op met huilen
Het is klaar nu
Stel je niet zo aan.
Vergeet je bloed
Je tranen, je pijn.
Vergeet de herinneringen
Diep in jou hart.
Mens hou toch eens op
Met de dood schiet je niets op.
Gedraag je als een vrouw
Dat kleine meisje bestaat toch niet meer.
Voel nou die liefde
En vergeet je haat.
Het is klaar nu
Ik wil dat je lacht!